Over ons

Drone Central

Drone Central is eind 2017 begonnen. Het doel is om de drone race sport in Nederland te vergroten en makkelijker te maken. Daarom hebben wij een assortiment dat aansluit op de hedendaagse technologie. Geen gedoe meer om alles uit andere landen te halen en hopen dat het binnen twee weken binnen is. Wij leveren A merken tegen een scherpe prijs. Zo weet je altijd dat je met goede kwaliteit hebt te maken en niet met clones. Drone race wordt te sport van de toekomst.

Sponsoring

Drone Central is sponsor van het NKDroneRace. Wij helpen daardoor de sport naar een nieuw niveau te brengen. Wij zullen dan ook regelmatig aanwezig zijn op events van NKDroneRace. Ook zullen wij op onze Facebook pagina informatie plaatsen over NKDroneRace of artikelen schrijven op onze blog. Wil je meer weten over NKDroneRace? Dan kan je altijd naar de website van NKDroneRace. Wil je de mogelijkheden bespreken om jouw event te sponsoren? Laat het ons weten!

Plezier

FPV vliegen gaat er om plezier hebben, met je vrienden of familie. Als je de FPV bril opzet en de adrenaline kick krijgt vergeet je soms dat je met beide benen op de grond staat. Dat maakt deze hobby/sport zo mooi, je kan het met iedereen doen.

Bekijk  de video hieronder om te zien wat FPV vliegen is.

Waarom Drone Central?

Drone Central is gestart door FPV liefhebbers. Hierdoor hebben wij de expertise in huis om je te kunnen adviseren en te helpen met problemen. Ook hebben wij met meerdere bedrijven een dealership. Ook hebben wij geen tussen leverancier, hierdoor komt alles direct vanaf de producent en zullen problemen snel worden opgelost. Dat is ook de reden dat wij scherpe prijzen kunnen bieden. Ook hebben wij een snel logistiek proces, daardoor ontvang je jouw bestelling erg snel. Mocht je een spoed bestelling willen maken dan kan dat! Dan zorgen wij ervoor dat je je producten zo snel mogelijk ontvangt. Maar hoe zit het dan met quality control? Hoe zorgen jullie ervoor dat je hoge kwaliteit producten levert? De producten in de webshop zijn van te voren door ons getest of gebruiken wij zelf. Ook word elk product dat van de producent bij ons nog een keer gecontroleerd op visuele fouten of defecten. Zo kan je er vanuit gaan dat je geen kapot product ontvangt. (Producten worden niet uit de verpakking gehaald en getest, wij controleren op zicht!)
Gratis verzending boven de €65 (binnen Nederland)
Persoonlijk advies door experts
Voor 13.00 uur besteld is morgen in huis
Niet gevonden wat je wil? Laat het ons weten en wij helpen je!
Bel ons op 085 – 06 09 343 voor direct advies en vragen over de voorraad
Vaste scherpe prijzen
Beoordeel ons op Trustpilot en maak kans op korting!